احمدی، غلامعلی، فضائلیفر، زینب. (1392). تحلیل محتوای کتابهای آموزش فنی و حرفهای دوره راهنمایی بر اساس شاخصهای کارآفرینی. مجله توسعه کارآفرینی، 6 (1)، 165-183
احمدپورداریانی، محمود (1389). کارآفرینی: تعاریف، نظریه ها، الگوها. تهران: جاجرمی، چاپ نهم.
احمدی، پروین و عثتیری، عالیه (1389). ضرورت بسترسازی آموزش کارآفرینی در دوره ابتدایی و تبیین عناصر دوره برای آن. پایان نامه کارشناسی ارشد. منتشر نشده. دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی. دانشگاه الزهرا. تهران
بهرامزاده، محمدمهدی. باورسعد، بلقیس و جعفرپور، محمود(1385). بررسی نقش جو سازمانی در روحیه کارآفرینی دانشآموزان مقطع متوسطه شهر اهواز. مجله علوم تربیتی.6 (1)، 191-181.
جعفری مقدم، سعید و فخارزاده، آرزو سادات (1390). توسعه نگرش کارآفرینی در کتاب فارسی. دبستان، کار و جامعه، 12 (3): 34-12.
جعفری هرندی، رضا.(1398). ارزیابی محتوای کتاب کار وفناوری پایه نهم از نظر میزان توجه به مفاهیم کارآفرینی. مجله پژوهش در برنامه ریزی درسی. 16(61). 48-63.
جهانشاهی، فریبا؛ غفاری مجلج، محمد و ناییجی، نوروز. (1397). تحلیل محتوای کتاب حرفه وفن سوم راهنمایی براساس مولفه های کار آفرینی. پژوهش های برنامه ریزی درسی و آموزشی. 8(2). 81-95.
جهانیان، مهدی (1389)، بررسی راهبردهای توسعه کارآفرینی در آموزشکده های فنی و حرفه ای دانشگاه آزاد اسلامی، فصلنامه پژوهش مدیریت آموزشی، 2(2): 51-74.
حیدری، حسن؛ پاپزن، عبدالحمید؛ کرمی دارابخانی، رویا، (1390)، بررسی رابطه فرهنگ سازمانی و مؤلفههای کارآفرینی سازمانی (سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه)، جهاد کشاورزی کرمانشاه، 1(3): 145-166.
خندقی، امین (1391)، آموزش استانداردهای اخلاق تحقیق: ضرورتی انکارناپذیر در برنامه های درسی آموزش عالی، اخلاق در علم و فناوری، 7(4): 1-25.
سبزه, بتول. (1397). آموزش کارآفرینانه به عنوان رویکردی جدید در آموزش کودکان. مطالعات برنامه درسی. 13(51). 57-80.
سبزه، بتول (1394)، طراحی الگوی برنامه درسی کارآفرینی برای کودکان پیش از دبستان و ارزشیابی آن از دیدگاه متخصصان برنامه درسی،کارآفرینی و مربیان، مجله پژوهشی مطالعات پیش دبستانی و دبستان، 1: 140-113
شاهواری، معصومه، کیان، مرجان، نیکنام، زهرا.(1395). کاروفناوری: تجربه زیسته معلمان. نظریه و عمل در برنامه درسی; ۴ (۸) :۱۵۹-۱۸۰
دهاقین، فرحبخش؛ کلانترهرمزی، آتوسا و صادقی. (2022). وارسی الگوی مفهومی مؤلفههای راهنمایی شغلی و کارآفرینی تلفیق شده در محتوای کتب درسی دوره متوسطه. مجله علوم روانشناختی, 20(108), 2161-2180.
صادقی، سمیه، عدلی، فریبا. (1390) رابطه بین نظام آموزش عالی و روحیه کارآفرینی دانشجویان، مجله پژوهشی
آموزشی، 5(22)، 73-90.
عابدی، احمد و میرزایی، پریوش. (1392)، مقایسه اثربخشی روش شناختی- رفتاری روش های آموزش مهارت های فوردایس و اجتماعی در افزایش شادکامی دانش آموزان دبیرستانی شهر اصفهان. اندیشه تربیتی نو، 2(3): 59-71.
عباسی، مصیب و پناهی، محمد و محمودی، حسن(1396)، تفکر انتقادی و ارتباط آن با توسعه کارآفرینی، همایش ملی حسابداری و مدیریت تکنیک های نوین،چالش ها و راهکارها، علی آباد،https://civilica.com/doc/747998
قاسمتبار، نیلوفر(1398)، ارزیابی کتاب های شیمی دوره دوم متوسطه براساس مؤلفههای کارآفرینی؛ پایان نامه کارشناسی ارشد.چاپ نشده. دانشگاه فرهنگیان، تهران
معانی، محمود (1396)، بررسی تطبیقی دوره های فنی و حرفه ای با دوره های مشابه در چند کشور، مرکز منابع سازمان پژوهش و کتب درسی.
محمدی قشلاق، پریوش (1396)، تحلیل محتوای کتاب کار و فناوری از نظر انعکاس مولفه های کارآفرینی پایه های هفتم، هشتم و نهم متوسطه اول-پایه دهم متوسطه دوم)، مجله پژوهش های مدیریت آموزشی، 8(3): 95-109.
محمدامین زاده لیلا، سیفی محمد، فقیهی علیرضا(1394). ارزیابی برنامۀ درسی دورۀ متوسطه (شاخۀ کار و دانش) با نظر به موضوع کارآفرینی از دیدگاه متخصصان. نظریه و عمل در برنامه درسی،; ۳ (۶) :۱۴۳-۱۶۴
ملکی آوارسین، صادق، سودی، حورا و سیدنظری، نیر(1396). بررسی نقش آموزشهای کاردانش در ایجاد نگرش کارآفرینانه درهنرجویان، فصلنامه نوآوری و ارزش آفرینی. 12(6). 99-120.
مهدیزاده, عراقیه, مرادی. (2022). تحلیل محتوای کتاب کار و فناوری پایه هشتم (دوره اوّل متوسطه) از منظر توجه به ویژگیهای شهروند الکترونیکی. فصلنامه فن آوری اطلاعات و ارتباطات در علوم تربیتی, 13(1 (پیاپی49)), 5-18.
نادری، کریم.، افتخاری، رکنالدین (1397)، راهبردهای توسعه کارآفرینی کشاورزی در مناطق روستایی: مطالعه موردی خدابنده، مجله روستا و عمران، 13(3): 1-29.
نوریان، محمد، (1384)، تحلیل محتوای کتابهای فارسی سال اول دبستان ایران، روانشناسی تحول آفرین روانشناسان ایرانی، 7(12): 357-366.
Brinkrouf, Alex. (2016). Entrepreneurship education and small-scale business development among students of College of Education, Warri, Delta State, Nigeria, Merit.Research Journal of Education andReview, (2 (9) pp. 185-193.
Broukes, L. (2009). Integrating the arts: Educational entrepreneurship in a school setting. Hellenic.Journal of Music, Education & Culture. 2 (1), 5-17.
Brouksley, A. O. &Welsted, E. (2017). Entrepreneurship education and smallscale business development among students of College of Education, Warri, Delta State, Nigeria, Merit.Research Journal of Education andReview (ISSN: 2350-2282) Vol. 2 (9) pp. 185- 193.
Bourger, J. M. (2015). Instructions as a strategic way to enhance the L2 readingprocess. Revista ECOS, 1, 121-125.
Chiru, C., Tachiciu, L., Georgiana Ciuchete., S. (2012). “Psychological factors, behavioral variables and acquired competencies in entrepreneurship education” Procedia Social and Behavioral Sciences, No. 46, PP. 4010-4015
Emerson, Li (2019), Entrepreneurial education and students'entrepreneurial intention: does Team cooperation matter, journal of Global Entrepreneurship Research, Vol 9 No35.
Ghanbari, C., Zakariaei, M., & Nasseryan, J. (2021). Identifying challenges and effective indicators in entrepreneurial attitudes in the content of elementary textbooks (qualitative study). Preventive Counseling, 2(4), 61-75.
Guven, S. (2009). New primary education course programmers andentrepreneurship. Procedia Social and Behavioral Sciences. 1.265-270.
Ghasempour, M., Zangooyi, M., Ghodsian, N., & Jalili, F. (2020). Investigating the Level of Attention of Social Studies Textbooks in Elementary School in Iran to the Field of Economic and Professional Education. International Journal of Schooling, 2(4), 1-12.
Khademi, S. (2020). Content analysis of “Religion and Life” curriculum in the high school program in Iran in terms of the emphasis on creativity, critical thinking, and self-assertiveness in students. Biannual Journal of Education Experiences, 3(2), 121-132.
Raposo, M., doPaço, A. (2010). "Special issue: entrepreneurship and education links between education and entrepreneurial activity", Springer Science+Business edia, No. 7, PP. 143-144.